вторник, 10 февруари 2009 г.

122 ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ "НИКОЛАЙ ЛИЛИЕВ"

Учениците идват с радост в слънчевите класни стаи. Наред със задължителната подготовка, те имат интересни извънкласни дейности. Участието в международни проекти по програмите Коменски и eTwinning към Центъра за развитие на човешките ресурси доставя голямо удоволствие на децата.
Учениците празнуват заедно празници и рождени дни. През зимата децата карат ски и сноуборд, организирани в ски-училище. Голямо удоволствие за учениците през пролетта са "зелените училища". Тези петдневни екскурзии в България им позволяват да се докоснат до българските светини и възрожденски селища - Сопот, Карлово, Калофер, В.Търново, Етъра и Габрово, Копривщица и Трявна, Перперикон и Пловдив. Учениците остават с незабравими спомени от преживяните дни.
А на 26 май ученици и учители отбелязват Патронния празник на 122 ОУ - деня на поета-лирик Николай Лилиев. На концерта, посветен на патрона, децата изявяват своите таланти пред родители и гости.
Учениците от 122 ОУ дейно се включват в мероприятията, организирани от Район Лозенец - празника на Спасовден, откриването на детски площадки, почистването на зелените площи в района.
Така годините, прекарани в 122 ОУ, оставят прекрасен спомен в живота на учениците.

6 коментара:

 1. валерия янкова15 септември 2009 г., 9:52 ч.

  Най-хубавото у-ще аз уча в него в 5 клас.
  и наистина е много качествено.

  ОтговорИзтриване
 2. това е училището...Много добри учители много интересни извънкласни дейности.. бели училища, всякакви спортове, екскурзии, както се казва училището мечта.3a мен това е един преживян сън, който неисках никога да свършва :]

  ОтговорИзтриване
 3. Това училище е страхотно.Аз го знам защото уча в него в 5 клас.Има си всичко:голям двор,хубави класни стаи,хубави коридори и е на 3 етажа.Много е хубаво.

  ОтговорИзтриване
 4. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

  ОтговорИзтриване