сряда, 22 август 2012 г.

Последна работна среща по проект "Без граници"

В Полша се проведе последната допълнителна работна среща по проект "Без граници". Тя беше организирана от координатора на проекта с цел обсъждане на последните броеве на BAF08 и 09 и подготовка на крайния отчет. На срещата присъстваха координаторите и учители от училищата партньори от Полша, България, Германия, Кипър и Италия. Тема на работната среща беше – „Национална история”. Координаторите обсъдиха отново секциите на BAF08 и вида на деветия, последен брой. За Специална секция в BAF08 беше отделена темата за националните празници, като свързана с националната история.Решението за темата в  секцията  BIG Issue беше темата „Народна музика и танци”, която е в пряка връзка с темата на проведената работна среща в Турция през април.
По време на работната среща координаторите обсъдиха резултатите от дейностите по проекта, разгледаха анкетите, попълнени от учениците от всяко училище партньор и попълниха отчетния доклад.
Участниците посетиха някои известни забележителности в Полша- гр.Краков, солната мина Виеличка, курортния град Закопане и концентрационния лагер Аушвиц.

ФИЛМА ЗА РАБОТНАТА СРЕЩА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК:
 http://www.youtube.com/watch?v=wA614IWBSKE&feature=youtu.be

Няма коментари:

Публикуване на коментар